Här följer en guidad tur steg för steg i hur man lägger en beställning om du är osäker.

  1. Börja med att klicka uppe i menyn på KÖP så att går till butiken.

2. Välj önskad abonnemang som passar dig och klicka gå vidare

3.Fyll i vilken enhet du har hemma som du ska använda abonnemanget på. Fyll i mac adress om du har iptv box eller smart tv för vi aktiverar dem härifrån Om du har 2 enheter hemma som du vill använda samtidigt så kan du lägga till extra anslutning. Du får 25% rabatt på priset för den extra anslutningen. Extra anslutning gäller ej MAGBOX, TVIP eller FORMULER Z Välj om du vill ha vuxenkanaler eller inte. Vuxenkanaler har en barnspärr med en fyrsiffrig kod

4. Klicka på KÖP NU för att gå vidare till nästa steg

5. Fyll endast in namn och adress vid köp av Startpaket annars lämna dessa fält blanka och bara i mailadress för att du ska kunna få din ordrbekräftelse.

6. Klicka på pay with bitcoin

7. Följ betalinstruktionerna, du har 25 min att fullfölja ordern. Börja med att kopiera bitcoin adressen Nedan. Om du har beställt 1 månad så klickar du på Under 300kr, men om du har beställt 3 månader och uppåt så klickar du på betala om ordern är över 300kr. Du kan även betala ordrar över 300kr med VISA eller MASTERCARD. Du kan aldrig spåras till oss och ingen vet att du köper iptv. Du betalar för kryptovaluta som skickas till oss helt ospårbart. Så du kan vara trygg med ditt köp.

8. Så här ser sidan ut när du ska betala ordrar under 300kronor. Företaget heter bt.cx och är en av dem största aktörerna på marknaden som är godkända Fyll i belopp och perosnnummer för att kunna betala med SWISH

9. Så här ser sidan ut om din order kostar mer än 300kr. Här heter företaget Safello och även dem en av Sveriges största kyptovalutahandlare. Safello minsta belopp att handla är 300kr. Fyll i belopp och klistra in bitcoinadressen och följ anvsiningarna. Villl du betala med Kort så väljer du Betala med kort.

10. NU ÄR DU KLAR gå tillbaka till fliken sveaiptv.se så kommer din orderbekräftelse Om du vill expressaktivera din order kontakta oss i chatten nedan på hemsidan. Ditt anvämdarnamn är din mailadress så vi ska kunna identifiera dig till din order. Självklart så ingår full support och installationshjälp.

Don`t copy text!